Upgrades The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 uitgesteld

Was je van plan om lekker te genieten van de beste graphics? Stel dat plan dan maar uit.

Het komt voor velen waarschijnlijk niet als een verrassing, maar de beloofde ”next-gen” upgrade patches voor The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 zijn doorgeschoven naar Q1 en Q2 van 2022. CD Projekt Red, de ontwikkelaar van beide games, liet dit weten in een Twitter bericht.

We hoorden al vrij weinig van deze updates van de games waardoor ook al het vermoeden ontstond dat ze dit jaar niet zouden halen.

Rocky roads

Het is voor Cyberpunk 2077 een hobbelige weg geweest vanaf de release eind 2020. De pc versie liep nog het beste, maar de Xbox One en PS4 edities waren vrijwel onspeelbaar. Het is hen duur komen te staan qua imago. Het geld was al binnen door de pre-orders, maar al snel wilden mensen (terecht) hun geld terug. Nu is CD Projekt Red er alsnog niet armer van geworden, maar het schadeplaatje van hun imago valt waarschijnlijk niet in dollars uit te drukken.

Het is goed dat ze zelf inzien dat het beter is om uit te stellen, hoewel Cyberpunk 2077 destijds bijna de status kreeg van Duke Nukem Forever of GTA6. Ik zit zelf persoonlijk al een tijdje te wachten op beelden van hun update patches. Hopelijk zien we dan om wat voor visuele upgrades het gaat. Het is dus nog even wachten en laten we allemaal hopen dat het glorieus wordt.

Het bericht Upgrades The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 uitgesteld verscheen eerst op XBNL.

Permanent link to this article: https://www.supermm.nl/xbnl/upgrades-the-witcher-3-en-cyberpunk-2077-uitgesteld-2/

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com